Sten Dissing fra Tranum fik natten til lørdag stjålet sin traktor, som ellers stod klar til at fortsætte forårsmarkarbejdet.

Sten Dissings New Holland T5040 holdt natten til lørdag pause på marken ved Tranum i det nordjyske, indtil Sten Dissing skulle genoptage markarbejdet lørdag morgen klokken fire.

Men da Sten Dissing skulle i gang med arbejdet, var traktoren væk.

På Facebook har han skrevet følgende opslag ledsaget af billeder af traktoren:

Stod op kl 04.00, for at lave lidt markarbejde inden det blev familietid kl 8.00. Havde forventet at møde denne her i marken, hvor den var parkeret. Fik i stedet et chok, da det kun stod en tromle og et pissespor, til mig.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Gårdens eneste rigtige traktor var væk, med tvillingmontering , værktøj og manualer til andre maskiner i førerhuset! Jeg er gal og frustreret, midt forårsarbejdet! Det er selvfølgelig anmeldt, men hvad hjælper det mig, lige nu. Jeg skal bruge den nu! Og iøvrig hver dag!!! Jeg føler mig pisset på.

Traktoren har nummerplade DG 19 490.

Fronttromlen og såmaskine var ikke på!

Traktoren stod ifølge TV2 Nord parkeret på marken, men uden nøglen i, så det antages ifølge tv-stationen, at traktoren er startet med en universalnøgle eller en skruetrækker.

Til TV2 Nord siger Sten Dissing, at han har kontaktet flere lokale maskinstationer, som kommer rundt mange steder, og de holder nu øje med, om traktoren skulle dukke op.

Ifølge TV2 Nord fik Sten Dissing speciallavet traktoren for otte år siden.