Jens Lübeck Agro udvider med sprøjtespecialist.

Jens Lübeck Agro har ansat sprøjtespecialisten Morten Guldbæk pr. 1. April. Morten har over 20 års erfaring i sprøjteteknik og er derfor et kendt ansigt i branchen. Morten er certificeret til at udføre de lovpligtige sprøjtesyn og er specialist i Scan-Sprayer, men servicerer alle fabrikater og kommer over hele landet.

- Servicevognen er allerede pakket og jeg glæder mig til at komme ud og lave service hos de mange trofaste kunder, som jeg er kommet hos gennem årene, udtaler Morten.

-Det er jo sprøjter jeg brænder for.

-Vi er utroligt glade for at få Morten ombord, og han vil sammen med broderen Klaus indgå i vores serviceteam, siger Jens Peter Lübeck.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Med ansættelsen af en sprøjtespecialist er vi også godt rustet til at øge salget af sprøjterne fra UNIA.

UNIA er mest kendt for deres maskiner til jordbearbejdning, men UNIA er meget mere end det og fremstiller også sprøjter som er den mest solgte på hjemmemarkedet. Det drejer sig først og fremmest om trailersprøjter op til 6000 l og 36 m bombredder. Sprøjterne er fremstillet af de bedste komponenter som f.eks Müller elektronik og leveres fra fabrikken med EU testcertifikat. De første UNIA sprøjter kører nu på 4. år i Danmark med tilfredse kunder.

Jens Lübeck Agro har importen af UNIA markredskaber, ROC pick-up river, CELLI og SIP græsmaskiner, samt forhandling af GASPARDO såteknik. Forretningen bygger på mere end 80 års erfaring med maskinhandel og ejes og ledes af 4. generation, Jens Peter Lübeck.