Egtved Maskinforretning A/S og Helms TMT-Centret A/S har indgået en samarbejdsaftale. Den østjyske maskinforretning fortsætter som forhandler af McCormick.

Danmarks ældste forhandler af McCormick traktorer, Egtved Maskinforretning A/S ved Kolding, fortsætter som sådan - nu blot under den nye McCormick importør, Helms TMT-Centret A/S, skriver Helms TMT-Centeret i en pressemeddelelse.

Officielt blev aftalen indgået i forbindelse med Egtved Maskinforretnings 25-års jubilæum den 7. december sidste år.

Samtidig er der indledt et glidende generationsskifte hos den østjyske maskinforretning.

De to hidtidige ejere, brødrene Erik Christensen og Hans Christensen, har nemlig fået hver sin søn med i ejerkredsen. Det er Thorkild Christensen, søn af Erik Christensen, og Peter Christensen, søn af Hans Christensen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Godt kendskab til McCormick

- Vi er glade for at have fået Egtved Maskinforretning med som McCormick forhandler i vort regi. De har jo allerede forhandlet McCormick i en årrække, så de har et godt kendskab til traktorerne, siger Jakob Helms fra Helms TMT-Centret.

- Det er et godt match med verdens ældste eksisterende traktormærke, McCormick, og den danske forhandler, der har længst erfaring med dette produkt, tilføjer Jakob Helms.

Egtved Maskinforretning ligger inde med en meget stor ekspertise i vurdering af brugte traktorer, maskiner, staldinventar og meget andet indenfor landbrug, have/park, og entreprenørbranchen, som de formidler salg af via kommissionsaftaler.

Forretningsmæssigt er den østjyske maskinforretning fortrinsvis orienteret mod sydøst, som er et godt område.

Peter Christensen fra Egtved Maskinforretning udtrykker glæde over det nye samarbejde med Helms TMT-Centret.

Et godt navn i branchen

- De har et godt navn i branchen og er kendt for at stå inde for deres produkter, konstaterer Peter Christensen.

- McCormick er et godt produkt med kendt teknologi. Her tænker jeg eksempelvis på ZF transmissionerne og Beta-Power motorerne fra Fiat Powertrain, tilføjer han.

- Vi har bestilt en McCormick X7.670 på 192 hk med trinløs transmission hjem. Så snart, vi får den nye traktor hjem, skal den ud og prøvekøres hos landmændene, og så skal vi nok få salget af traktorer i gang, udtaler Peter Christensen.

- I øvrigt er vi nu også blevet forhandler af Schäffer læssemaskinerne, som også importeres af Helms TMT-Centret, fortæller han.