Thomas Brebøl Christensen er ansat i DLG-koncernen pr 1. juli og overtager posten efter Lars Sørensen, der udtræder af direktionen, men vil fortsætter med en række opgaver i koncernen.

Thomas Brebøl Christensen kommer fra en stilling i Danish Crown, hvor han de seneste fem år har været CFO i Danish Crown Pork, de sidste to som Senior Vice President. Han har desuden en baggrund i Mondelez, Cadbury og Dandy. Koncernchef Kristian Hundebøll ser frem til at få Thomas Brebøl Christensen med på holdet.

- Thomas kommer med en stærk profil, og han ved, hvad det kræver at skabe værdi for ejerne af et andelsselskab. Han forstår DLG's DNA, og har en bred erfaring fra roller i generel ledelse, strategi og økonomi og ni år i udlandet. Samtidig har han deltaget i store omstillinger, og de styrker passer perfekt ind i de forandringer, som DLG er i gang med. Thomas får en afgørende rolle i vores fortsatte rejse fra konglomerat til fokuseret koncern, og jeg ser meget frem til samarbejdet, siger Kristian Hundebøll.

Strategiske skridt

Thomas Brebøl Christensen ser frem til næste trin i karrieren.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Stillingen i DLG er en enestående mulighed. DLG er én af Danmarks mest spændende virksomheder, der i disse år tager store strategiske skridt fremad. Efter en meget givende tid i Danish Crown betyder det også meget for mig, at DLG er et andelsselskab, der arbejder for og er ejet af landbruget. Jeg er glad for, at jeg også i min nye rolle får mulighed for at arbejde langsigtet, at understøtte strategiarbejdet og skabe værdi for ejerne, siger Thomas Brebøl Christensen.

I forbindelse med ansættelsen af Thomas Brebøl Christensen udtræder CFO Lars Sørensen af DLG's koncerndirektion. Lars Sørensen har været CFO siden 2012, og har efter en mangeårig international karriere som topleder valgt at neddrosle sit virke. Han fortsætter i en rolle, hvor koncernen fortsat kan trække på hans mange års erfaringer og kompetencer. Han vil især understøtte direktionen med forretningsudvikling og i strategiske projekter.

Pr. 1. juli 2019 består DLG's direktion derfor af CEO Kristian Hundebøll, COO Niels Søren Rasmussen og CFO Thomas Brebøl Christensen.