Maschio er klar med nye tallerkenharver, og på Sima præsenterer den italienske virksomhed blandt andet den nye Ufo der er en kraftig harve, hvor tallerknerne har en diameter på 610 millimeter.

SIMA: Maschio Ufo har fået en hel ny ramme, hvor afstanden imellem de to rækker tallerkner er øget. Samtidig er tallerknerne blevet ophængt i en ny type bladfjeder, der er kraftigere, og hvor et nyt monteringssystem giver et mere fleksibelt ophæng.

Harven leveres som liftophængt i arbejdsbredder på 2,50, 3,50 og 4,00 meter, og som bugseret i arbejdsbredder på fire, fem og seks meter. Ved transport foldes de bugserede modeller til en transportbredde på tre meter. Maschio Ufo er designet til at kunne bearbejde jorden ned til 15 centimeters dybde.

Nye tallerkner og bedre plads

Maschio Veloce er lillebror til Ufo og har tallerkner med en diameter på 520 millimeter. Det gør harven i stand til at bearbejde jorden i en dybde på 12 centimeter.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- På harven har vi øget afstanden imellem de to rækker tallerkner til 80 centimeter, og optimeret på selve ophænget af tallerknerne. Tallerknerne er gjort mindre konkave og arbejder derfor bedre i fugtig og leret jord. Et nyt ophæng giver bedre plads imellem tallerken og ophæng. Det minimerer risikoen for, at afgrøderester hænger fast i ophænget, siger Mario Bataflz, produktspecialist på jordbearbejdning hos Maschio

Flere typer valser

Maschio Veloce leveres som liftophængt i arbejdsbredder på 2,5 - 6,0 meter. Modellerne på fire, fem og seks meter er med hydraulisk foldning til transport. Harven leveres også som bugseret med arbejdsbredder på fem, seks og syv meter.

Begge harver kan leveres med forskellige forredskaber, og Maschio tilbyder også en bred vifte af valser til montering bag på harverne. Til de bugserede modeller anbefaler produktspecialisten den dobbelte jord til jord valse, der laver et godt arbejde og giver harven en god stabilitet.