SIMA: Massey Ferguson producerer langt størstedelen af sine traktorer i Beauvais i Frankrig, og derfor må man også sige, at Massey Ferguson er på hjemmebane på den franske Sima-udstilling. Massey Ferguson vælger at vise producentens Stage V-moeller på hjemmebanen, og indtil videre drejer det sig om 8700-serien samt dele af 7700-serien.

7700-serien består af to linjer, hvor forskellen er 20 centimeter i akselafstanden.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Indtil nu har topmodellen i 7700-serien med den korte akselafstand på 2,88 meter været 7718 med 160 nomielle hestekræfter og op til 200 hestekræfter med boost. Nu kommer der en storbror i form af 7719, som yder 190 hestekræfter nomielt og 225 hestekræfter med boost.

Alt i én

I 7700-serien med akselafstand på 3,0 meter er det fortsat 7726, som er topmodellen, og her forbliver motorteknologien den samme.

På de de mindre 7700-serien opdaterer Massey Ferguson til Stage V, og det betyder blandt andet, at der bliver indsat en sodkatalysator mellem SCR- og DOC-katalysatoren.

rich-media-2
Udstødningsrøret på de nye Massey Ferguson 7700-serie med Stage V-motorer er blevet betydeligt smallere.

- Det hele bliver samlet på højre side af traktoren under førerhushøjde. Det betyder, at vi slipper for at have det hele samlet i udstødningsrøret, som var tilfældet indtil nu, og dermed kan de nye Stage V-modeller blandt andet kendes på, at de har en slankere udforming af udstødningsrøret, fortæller Charly Leroy fra Massey Ferguson.

Højere hjul

I kabinen bliver Stage V-modellerne fra Massey Ferguson opdateret med Datatronic 5 terminalerne, ligesom der bliver mulighed for en større dækmontering.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi går fra 1,8 meter i diameter til maksimalt 1,95 meter i diameter på de 42 tommer baghjul, fortæller Charly Leroy.