Den 24.-28. februar løber den internationale messe Sima af stablen. Messen foregår i Paris, og her vil blandt andet Väderstad være at finde, oplyser maskinproducenten i en pressemeddelelse.

Väderstad vil have fokus på at præsentere landbrugsmaskiner, der går hånd i hånd med dyrkningsmetoder.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vi ser frem til Sima. Frankrig er et meget vigtigt marked for os på Väderstad, og vi har haft en rigtig god start på året med stor vækst i salget i Frankrig. Vi ser Sima som en rigtig god mulighed for at møde interesserede landmænd, siger Philip Westman, Sales Manager på Väderstad, og fortsætter:

- På Väderstads stand, vil vi have stort fokus på vores innovative koncepter. Der vil være verdenspremiere på nye maskiner og vores dygtige medarbejdere ser frem til at diskutere agronomi og dyrkningsmetoder med landmænd og maskinstationsejere fra hele verden.

AR oplevelse

- Som altid, er Väderstads landbrugsmaskiner udviklet med henblik på at forbedre dyrkningsmetoder og koncepter. Väderstads AR teknologi er, for os, en god måde at fremhæve forbedringer på, siger Tommy Svensson, Marketing Manager på Väderstad, i pressemeddelelsen og tilføjer:

- Med Väderstads AR app, som frit kan downloades i Apple App Store eller Google Play Store, kan besøgende tage en tur rundt på standen og ved hjælp af de individuelle AR triggers få et live indblik i indholdet.