Claas-forretningen Peter's Auto og Traktor i Nørre Snede indstiller forretningen ved udgangen af februar 2019. Det sker ikke på baggrund af økonomiske årsager, men for at vise rettidig omhu.

Peter's Auto og Traktor har i mange år fungeret som underforhandler til Claas-forretningen Traktor & Høstspecialisten, et samarbejde som har været utrolig velfungerende.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Derfor har Benjamin Zachariassen og Henrik Thomsen, adminsterende direktør hos Traktor & Høstspecialisten, indgået en ansættelsesaftale.

- Benjamin starter derfor pr. 1/3 2019 som sælger hos Traktor & Høstspecialisten, hvor han får til opgave at servicere hans nuværende, men også nye kunder i området, fortæller Henrik Thomsen.

Traktor og Høstspecialisten har samtidig lavet en aftale med Benjamin om, at alle kunder som måtte ønske det, kan bliver oprettet hos Traktor og Høstspecialisten således vi kan bistå kunderne, såfremt der skulle opstå reklamations- eller kulancearbejde, men selvfølgelig også med almindelig service og reparation.

Stille nedlukning

Hos Peter ?s Auto og Traktor har man altid drevet en forretning igennem hårdt arbejde og ærlighed. Det har været den vigtigste grundstamme i forretningen fra Peter's tid og nu Benjamin's, at kunderne har følt sig velkommen og godt tilfreds i forretningen.

- Ærlighed og hårdt arbejde er bestemt ikke gået af mode, men strukturudviklingen overhaler desværre de mindre forretninger, og derfor kan det være svært at opretholde den gode kundeservice og dermed opretholde kundernes ønsker og krav. Ikke engang hårdt arbejde, kan stille noget op mod denne udvikling, siger Benjamin Zachariassen og fortsætter:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg har derfor valgt at lukke Peter's Auto og Traktor pr. 28/02 2019, ikke af økonomiske årsager, men for at vise rettidig omhu i en branche som bare drøner afsted.

Forretningen vil derfor over de kommende 11?2 måneder blive stille og rolig lukket ned. Alle opgaver bliver færdiggjort, og de sidste maskiner og reservedele skal sælges ud, så er du interesseret i en god handel på falderebet, så er jeg klar. For mig er dette selvfølge en vemodig beslutning, men jeg kan mærke at det er det rigtige for forretningen, mig selv og ikke mindst min familie, for at vi kan komme til at se fremad.

Hvad fremtiden bringer

- Vi er derfor glade for, at kunne informere kunder og forretningsforbindelser om at Traktor & Høstspecalisten tager over.

- Jeg ser lyst på fremtiden, og mine nuværende kunder kan jeg stadig servicere igennem min kommende arbejdsgiver og jeg er sikker på, at dette er den bedste løsning for os alle? siger Benjamin.

?Jeg er glad for at Benjamin og jeg har kunne finde en løsning, hvori kunderne fra Peter's Auto og Traktor og Benjamin alle i fremtiden vil kunne fortsætte deres samarbejde.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Benjamin er som sagt kendt i huset i Hinnerup, og vi kender ham som en vellidt og arbejdsom fyr, med et stort kendskab til Claas, og jeg er naturligvis rigtig glad for at have ham med på holdet i Traktor og Høstspecialisten, påpeger Henrik Thomsen.