Djursland Landboforening har besluttet at oprette endnu et kursus i rottebekæmpelse, da kurset den 6. februar kort efter annoncering kun har 2 ledige pladser tilbage, skriver foreningen i en pressemeddelelse.

Den nye kursusdag bliver den 5. februar 2019. Tidspunkt og vilkår er præcis de samme, ligesom der også denne gang er plads til 30 deltagere.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Det er ret overvældende med den store interesse. Vi er blevet ringet op af folk fra hele landet, fortæller Silke Lorenzen, konsulent, Djursland Landboforening.

Djursland Landboforening afholder rottekurset i samarbejde med Nomus, som står for undervisningen, den 5. og 6. februar fra 08.30 - 16. 30. 1-dags kurset giver landmanden den nødvendige R2-autorisation til bekæmpelse af rotter på egen ejendom. Rottekurset er målrettet personer, der ejer en erhvervsejendom, og selv ønsker at bekæmpe rotter med visse bekæmpelsesmidler på denne ejendom og kun på denne ejendom. Kurset er mest orienteret mod landbruget, men også andre personer, der opfylder adgangskravene og har et ønske om at bekæmpe på egen erhvervsejendom kan tage kurset, oplyser Djursland Landboforening.

Tilmelding til kurset er senest den 4. februar.