På et møde i Miljø- og Fødevareministeriet fredag overbragte Økologisk Landsforening FN-prisen 'Future Policy Silver Award' til Jakob Ellemann Jensen (V)

Økologisk Landsforening har fredag overdraget FN Future Policy Award i sølv til Miljø- og Fødevareministeriet, for Danmarks økologipolitik.

Miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen (V) tog imod prisen og vil fortsætte samarbejdet for at udvikle økologi, og sikre Danmark som førende øko-nation.

Ministeren var selv forhindret i at deltage, da prisen blev uddelt hos FN i Rom i oktober, hvor bl.a. Økologisk Landsforening modtog prisen på Danmark vegne. Jakob Ellemann-Jensen skrev ved den lejlighed i en kommentar:

- Det glæder mig, at FN's fødevare- og landbrugsorganisation (FAO) med nomineringen af ?Økologiplan Danmark 2011-2020 ? sammen om mere økologi til Future Policy Award anerkender den danske økologiindsats. Det er en indsats, der er bygget op over mange år, og som er baseret på et stærkt og tillidsbaseret samarbejde mellem økologierhvervet og offentlige myndigheder. Det kan vi være stolte af.