Gårdejer Martin Lund Madsen kræver vejen fjernet, men Vejen Komune planlægger ny ekspropriering og holder åstedsforretning torsdag morgen.

Gårdejeren Martin Lund Madsen har tilbagebetalt de lidt over to millioner kroner, han fik som erstatning i ekproprieringssagen for den vej, som Vejen Kommune har anlagt gennem hans marker. Sidst i november i år fik han tinglyst, at vejen og jorden igen tilhører ham.

Nu forventer han, at Banedanmark og Vejen Kommune fjerner asfalten.

- Jeg har betalt pengene tilbage for at få gjort rent bord, og nu forlanger jeg så, at Banedanmark fjerner vejen i en fart, siger Martin Lund Madsen.

Banedanmark og Vejen Kommune er ikke indstillet på at fjerne den ulovlige vej. Vejen Kommune vil forsøge at lovliggøre Skovgårdsvej med Vejloven i hånden, men gårdejeren har stævnet begge parter ved retten i Esbjerg for at få dem dømt til at fjerne asfalten.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Vejen Kommune har i morgen torsdag indkaldt til åstedsforretning på Skovgårdsvej som første led i en ny ekspropriation efter vejloven.

Martin Lund Madsen siger onsdag formiddag, at han endnu ikke har besluttet sig for, om han vil deltage i åstedsforretningen omkring Skovgårdsvej, hvor alle de berørte parter er indkaldt af Vejen Kommune.

Siden 22. oktober har Skovgårdsvej været spærret med hamballer og sanddynger for gennemkørende trafik.