Gårdejeren Martin Lund Madsen har tilbagebetalt de lidt over to millioner kroner, han fik som erstatning i ekproprieringssagen for den vej, som Vejen Kommune har anlagt gennem hans marker. Sidst i november i år fik han tinglyst, at vejen og jorden igen tilhører ham.

Nu forventer han, at Banedanmark og Vejen Kommune fjerner asfalten.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Jeg har betalt pengene tilbage for at få gjort rent bord, og nu forlanger jeg så, at Banedanmark fjerner vejen i en fart, siger Martin Lund Madsen.

Banedanmark og Vejen Kommune er ikke indstillet på at fjerne den ulovlige vej. Vejen Kommune vil forsøge at lovliggøre Skovgårdsvej med Vejloven i hånden, men gårdejeren har stævnet begge parter ved retten i Esbjerg for at få dem dømt til at fjerne asfalten.

Vejen Kommune har i morgen torsdag indkaldt til åstedsforretning på Skovgårdsvej som første led i en ny ekspropriation efter vejloven.

Martin Lund Madsen siger onsdag formiddag, at han endnu ikke har besluttet sig for, om han vil deltage i åstedsforretningen omkring Skovgårdsvej, hvor alle de berørte parter er indkaldt af Vejen Kommune.

Siden 22. oktober har Skovgårdsvej været spærret med hamballer og sanddynger for gennemkørende trafik.