Samson Agrolize kan slutte sig til de mange positive tilbagemeldinger om stor købelyst og interesse under Agromek 2018.

Der var igennem hele Agromek rigtigt travlt på Samson Agros stand, hvor både produktspecalister fra Samson Agro og sælgere fra Samson Agrolize havde nok at se til.

- Der har været en kæmpe interesse og mange solgte maskiner her på Agromek, og det havde vi faktisk ikke regnet med, fortæller Henrik Kirketerp-Møller, direktør hos Samson Agrolize, og henviser til rigtig mange brugte gyllevogne, som er solgt på messen, samt nye maskiner, hvor handler er blevet afsluttet på Agromek 2018.

Én af de afsluttende håndslag på Agromek var mellem Torben Herr fra Samson Agrolize og Bjørn Staun Nielsen fra BSN Agro på Østfyn.

- Vi har her på Agromek afsluttede handlen på vores tredje Samson-gyllevogn, fortæller Bjørn Staun Nielsen, som kan se frem til at få en Samson PG II 28 hjem til maskinstationen på det østlige Fyn.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

I forvejen råder han over to Samson PG 25 med fronttank, så til foråret 2019 kan han tilbyde gyllekørsel med 3x 28 kubikmter gyllevogne.

.- Jeg havde også kigget på andre gyllevogns producenter inden valget faldt på Samson Agro, men jeg faldt blandt andet for, at den nye 28'er er forbredt til kørsel med den nye 36 meter Samson slangebom, og det faktum, at jeg ved hvad vognen er værd den dag jeg skal af med den igen. Desuden kender jeg mærket for et højkvalitets produkt.