Fredriks Markservice i Storvorde kunne på Agromek markere købet af helt ny selvkørende finsnitter.

Det er bestemt ikke hver dag, at en 22 årig ung mand køber en helt ny finsnitter til mange millioner kroner. Men ikke desto mindre er det præcis hvad Fredrik Overgaard Jensen netop har gjort fredag på Agromek.

- Fra sæson 2019 begynder jeg med maskinstationen Fredriks Markservice, hvor jeg i samarbejde med min nuværende arbejdsplads, Brdr. Petersen, skal stå for ensileringsopgaven med finsnitter, mens mit tidligere arbejde lægger vogne og stak maskiner til snitterholdet, fortæller Fredrik Overgaard Jensen til Maskinbladet kort før der gives det endelig håndslag til Ramus Pejs fra RP Maskinservice.

Det drejer sig om en Krone BigX 630 med 12 rækket skærebord og pick-up.

Ved hvad man har

Men er det mon ikke billigere eller mere fornuftigt at begynde med en brugt finsnitter, når man er helt nystartet?

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

.- Når man køber en ny finsnitter, så ved man hvad man har. For det første er der 1 års garanti på maskinen, og dernæst, så kommer der ikke ubehagelige overraskelser, som kan komme på en brugt maskine. Vi har regnet ud, at det mest fornuftige rent faktisk er en ny maskine, fortæller Fredrik Overgaard Jensen.

At valget faldt på Krone skyldes først og fremmst, at RP Maskinservice ligger tæt på, og efter demonstration af stort set alle finsnitter-producenter, faldt valget på den tyske Krone-maskine.