Går du og overvejer at investere i ny John Deere 8R til gyllevognen, dybdeharven, ploven eller noget helt fjerde til foråret, så er løbet faktisk kørt. På Agromek kunne Herborg Smede- og Maskinforretning nemlig give håndslag på den sidste John Deere 8R, som forretningen kan levere inden forårsarbejdet.

Maskinbladet var forbi da Kjærs Maskinstation og Entreprenør i Skjern lavede det endelige håndslag på Agromek på netop den traktor, som maskinstationen skal have leveret til gyllekørsel til foråret.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Denne John Deere 8370R er den sidste vi kan levere inden forårsarbejdet. Bestilles der en traktor i morgen, kan vi først levere den efter sommeren, fortæller Keld Andersen, med-indehaver af Herborg Smede- og Maskinforretning, som kan fortælle om et godt Agromek med 13 solgte traktorer, to mejetærskere og sprøjte hos Herborg Smede- og Maskinforreting.

Skal kunne holde

Per Kjær og Carsten Mouridsen fra Kjærs Maskinstation og Entreprenør fortæller, at traktoren er købt i ren handel, og det faktisk er blevet en tradition, at afslutte en handel på Agromek, da dette er tredje gang i træk, at maskinstationen gør det.

- Det er vist blevet til en tradition, fortæller Per Kjær.

At valget igen faldt på John Deere skyldes et godt forhold til Herborg Smede- og Maskinforretning samt et godt indtryk af John Deere.

- Vi fik leveret en John Deere 8345R til foråret 2018, og den har nu kørt 1.600 timer uden problemer, fortæller Carsten Mouridsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er meget vigtigt for os, at vores traktorer kan kører i mange timer og holde i mange år, og det tror vi er muligt med John Deere. Komfortmæssigt er vi i hvert fald godt fremtidssikret med John Deere.