En tysk mand blev tirsdag formiddag bidt af, hvad man formoder er, en ulv.

Ifølge facebookgruppen ?Her er ulven i Danmark? kan et menneske for første gang være blevet bidt af en ulv i Tyskland. En 55-årig mand fra Niedersachsen stod tirsdag formiddag og arbejdede ved et hegn, da han pludselig mærkede et bid i sit håndled. Manden mener, at det var en ulv, der stod ved siden af ham og bed. Han jagede den derefter væk og fik samtidig øje på tre andre formodede ulve.

Manden var efterfølgende i lægebehandling, hvor bidet blev vurderet til at være et "hundeagtigt bid". Desuden bekræfter politiet, at der kan være tale om en ulv.

Der er taget dna a bidsåret, som inden for en uge vil give svar på, om det var en ulv eller ej.

Ifølge den danske facebookgruppe har den lokale borgmester i Tarmstedt, Frank Holle, udtalt, at manden kender dyr og kan skelne hunde fra ulve.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

For redaktør af facebookgruppen, Erik Poulsen, er nyheden om det formodede ulveangreb overraskende.

- Det er virkelig en overraskelse, hvis det viser sig at være ulv. Forskere og ulvetilhængere har siden ulvens ankomst til vores landskab gentagne gange fortalt, at ulven er sky og ikke angriber mennesker. Viser det sig alligevel at være en ulv, skal vi sikkert høre, at det blot er en ung, nysgerrig ulv, der ikke ville noget for alvor. Så roligt tror jeg dog ikke, at manden ved hegnet og andre, der til dagligt færdes ude i naturen, tager det. Sagen understreger, at der er brug for reguleringsmuligheder, så ulvens skyhed overfor mennesker bliver genskabt, siger Erik Poulsen.