Landmanden Niels Kristian Østergaard kunne under torsdagens Agromek slå en handel af med John Deere. Han købte to traktorer, som skal bruges på bedriften på Mors. Den ene traktor er en 6 155 R og den anden er en 6 195 R.

- De to traktorer har de nye kørehåndtag. Det er noget helt nyt, vi har hos John Deere. Det giver nogle andre muligheder og måder at køre traktoren på. Han bytter faktisk to tilsvarende traktorer for at få kørehåndtaget med i begge, fortæller Mikkel Erhardtsen, der er key account manager hos John Deere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Aftalen kom i hus torsdag eftermiddag efter en god frokost. For Niels Kristian Østergaard er det netop også de nye funktioner i håndtaget, der har afgjort handlen.

- Jeg har faktisk efterlyst håndtaget i et stykke tid ved John Deere, og nu er den så endelig kommet. Jeg har jo set andre traktorer med det her slags håndtag, og har kunnet se, at det var smart at have de funktioner, siger Niels Kristian Østergaard, der slet ikke var i tvivl om, at det skulle være en af de grønne traktorer.

- Det skal være John Deere - det har det været de sidste 20 år. Der skal meget til før, det bliver anderledes, så jeg har ikke haft de store overvejelser omkring, hvor de skulle købes. Vi får jo en rigtig god behandling her, så det kan vi ikke klage over, siger Niels Kristian Østergaard.