Massey Ferguson har ikke helt fravalgt Agromek - Ideal mejetærskeren står nemlig i Boxen

Den overordnet strategi fra Agco, som ejer brands som Fendt, Massey Ferguson og Valtra, har for længst meldt ud, at de ikke kommer på Agromek.

Men nu dukker flere Agco-brands alligevel op på den danske landbrugsmaskinmesse. Valtra-traktorer fra Holmsland Maskinforretning og nu også Massey Fergusons Ideal-mejetærsker.

I Boxen på Agromek står Massey Ferguson Ideal 9 mejetærskeren netop nu og er ved at blive gjort klar til de danske landbrugsmaskinudstilling, som åbner på tirsdag.

Fokus på Ideal

- Ovenpå sommerens demo- arrangementer, hvor vi fik utrolig positiv feedback fra vores gæster, har vi sammen med vores forhandlere arbejdet på at kunne vise Ideal frem for alle dem, der ikke kunne være med i sommerens løb. Masterclass-demo-touren ligger i fin tråd med Massey Fergusons nye strategi med mere tid i marken og ude hos kunden. Derfor er det ikke en kæmpe stand fra Massey Ferguson med alle vores produktnyheder, men vi vil udelukkende fokusere på Ideal, fortæller Martin D. Jensen, produktchef hos Massey Ferguson høstmaskiner.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Testet i PowerGear

Hvis du ikke kan vente med at se den nye Ideal-mejetærsker på Agromek, så kan du tyvstarte, eller forbrede dig på mødet, ved at se PowerGears test af mejetærskeren HER