Campen Auktioner A/S i Randers oplyser i en pressemeddelelse, at de ikke før har oplevet så stort et dødsbo som den, landmand Niels Iver Blichfeldt Jørgensen har efterladt sig i en alder af bare 64 år.

Det 300 kvadratmeter store beboelseshus er fyldt op med kasser, møbler og indbo, så der kun er små gange, man kan gå rundt i. I de omkringliggende bygninger står der en hel maskinpark, mange småmaskiner samt en del værktøj.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Niels Iver Blichfeldt Jørgensen var en samler, det samme var hans forældre. Campen Auktioner oplyser, at han døde pludseligt den 15. oktober og efterlod sig ingen arvinger. Det betyder, at dødsboet tilfalder staten, som har besluttet, at det hele skal sælges på netauktion hos Campen Auktioner A/S.

- Det er underligt og vemodigt at gå og gøre klar til netauktion, hvor beboeren pludselig er død. Det er meget specielt, da det ikke er ofte, man får mulighed for at få sådan et unikt indblik i en anden persons liv, fortæller Finn Campen, direktør ved Campen Auktioner A/S.

Velholdt maskinpark

Den første auktion over dødsboet er nu på Campen Auktioners hjemmeside, hvor man kan byde på de mange effekter. Den første auktion består af den store maskinpark, bestående af blandt andet landbrugsmaskiner og køretøjer.

- Maskinparken er meget velholdt, og der er mange gode sager imellem. Der er blandt andet traktorer af mærkerne Ford, Volvo og David Brown, en Dronningborg mejetærsker, harver, ballespyd, Nissan Primera, Citroën Xsara og meget andet, fortæller Finn Campen.

Del to af dødsboet vil bestå af indholdet af et helt stuehus på 300 kvadratmeter, som er fyldt til randen, sælges på ét katalognummer. Ingen ved præcist, hvad stuehuset indeholder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der er flere tusind enheder, med mange spændende ting imellem. Det bliver spændende at se, hvilke skatte der er gemt i den bygning. Der kan blandt andet nævnes møbler, lamper, nips, kasser med tøj, indbo og meget andet, fortæller Finn Campen i pressemeddelelsen.

- På auktionerne vil der også blive solgt mange småmaskiner, værktøj, ti paller træpiller, korn, hø, halm og meget andet. Der er noget for enhver på auktionerne, og vi opfordrer selvfølgelig alle vores bydere til at komme til eftersyn torsdag den 6. december og opleve, hvor stort dødsboet egentlig er.

Første del af auktionen, som består af maskinparken, kan allerede nu findes på Campen Auktioners hjemmeside.

De to kommende auktioner består af indbo, småmaskiner og værktøj. De kommer løbende på auktionssiden som effekterne registreres.