Fra 1. november udvides Lemken-forhandlernettet i Danmark til at omfatte en række Claas-forhandlere, som er ejet af Danish Agro Machinery.

Efter Almas Agro i det nordjyske har været Lemken forhandler i et par år, følger flere danske Claas-forhandler nu efter. Alle under Danish Agro Machinery paraplyen:

Det drejer sig om Traktor- & Høstspecalisten i Hinnerup i det østjyske, Ringe Maskinforretning på Fyn, Vinderup Maskinforretning i det vestjyske samt A.P. Jørgensen i Ribe i det sønderjyske.

Alle forretninger er ejet af Danish Agro Machinery, og de første blå redskaber er begyndt at blive leveret til forretningerne.

Godt tilfreds

Jens Skifter, CEO i Danish Agros  maskindivision er tilfreds med aftalen, da Lemkens kvalitetsprogram supplerer det øvrige program fra blandt andet Claas perfekt.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Lemken producerer redskabe af høj kvalitet. Ydermere er det en familieejet virksomhed med stærke traditioner og en kultur, der er et godt match til os. Vi deler de samme ambitioner om at gøre en forskel for de landmænd, vi samarbejder med. Vi har allerede et godt og stærkt samarbejde med Lemken i Sverige og Norge, samt Baltikum, fortæller han.

Salgschef for Lemken i Danmark, Nis Peter Albrechtsen oplyser, at Lemken løbende prøver at tilpasse sig strukturudviklingen i maskinbranchen:

- Med indgåelsen af samarbejdet med Danish Agros Claas-forhandlere, har vi fremadrettet sammen med vores bestående forhandlere fået lukket 'hullerne' i danmarkskortet, fortæller han.

- Claas er en gammel kendt tysk familieejet landbrugsmaskine-producent, og helt ligesom Lemken med høje forventninger til kvalitet og service, og derfor tror jeg på, at vi passer godt sammen, fortæller Nis Peter Albrechtsen.

- Vi er glade for aftalen med Danish Agros forhandlere i Danmark. Lemken har allerede et godt samarbejde med Danish Agro i andre lande. Med aftalen er vores kunder sikret et langsigtet, professionelt salgs- og service-setup, som vil komme danske landmænd til gode. Vi ser frem til at udvikle vores aktiviteter sammen med Danish Agro, forklarer Nis Peter Albrechtsen.