Helms TMT vil servicere hele landet fra tre lokale centre og lave lokal service dér, hvor det giver mening.

Helms TMT kan med egen importen af Argo Tractors nu slutte cirklen og kalde sig for hundret procent importør af egne maskiner, da alle maskiner, som sælges i koncernen er fra egen import.

- Det er ikke kun et spørgsmål om at have egen import, det er også et spørgsmål om at samarbejde med en producent, som vi kan samarbejde godt med, fortæller direktør Kristian Helms og understreger hvor glad han er for, at den nye samarbejdspartner i Italien er en familie-virksomhed.

Det er meget vigtigt for os, at vi mærker, hvordan serviceringen skal være afhængig af markedet.

- Jakob Helms, ansvarlig for McCormick i Danmark.

- Argo Tractors er familieejet, og ligesom Schäffer og McHale har vi meget stærke og gode erfaringer med familieejet virksomheder, fortæller Kristian Helms.

Bredt program

Argo Tractors producere tre forskellige mærker: Landini, Valpadana samt McCormick.

- Vi kommer til at lægge hovedvægten på McCormick, mens vi eksempelvis har Præstbro Maskiner som forhandler og med fokus på Landini, fortæller Jakob Kjær Helms, som kommer til at stå i spidsen for McCormick i Danmark.

McCormick traktorprogrammet strækker sig fra 44 til 310 hestekræfter over modeller både med powershift og trinløs-transmission. På Agromek viser Helms blandt andet topmodellen i produktprogrammet: McCormick X8 med 310 hestekræfter og trinløs transmission.

- McCormick-traktorer er bygget af velkendte komponenter som eksemeplvis Deutz AG og Fiat Powertrain Technologies (FPT) motorer, ZF-gearkasser og Carraro-foraksler. Derfor er vi overbeviste om, at vi trygt kan henvende os til de danske landmænd med denne traktor, påpeger Jakob Kjær Helms.

Tre hovedcentre

Helms TMT vil indtil videre oprette de tre udsalgssteder i de forvejne kendte Helms TMT-centre i Herning, Aarhus og Ringsted.

- Vi har god erfaring i landsdækkende service, så det er vi klar på. Derfor har vi også bestilt reservedele for et par millioner og modtager inden nytår knap fem ton i reservedele til traktorprogrammet.

Jakob Helms fortæller, at serviceringen vil komme til at afhænge af markedet.

- Det er meget vigtigt for os, at vi mærker, hvordan serviceringen skal være afhængig af markedet. Det er ikke sikkert, at det som giver mening i nord eller vest, giver samme mening i syd eller øst. Måske vil nogle lokale maskinforretninger tage opgaven op med servicering lokalt og måske endda også salg af maskiner lokalt. Det afhænger helt af markedet, og derfor ser vi meget frem til Agromek, hvor vi viser traktorerne, fortæller Jakob Helms.