Tre 150 meter høje vindmøller kan være på vej på noget af Broholm Gods' jord. Det fremgår af en ansøgning, som Teknik- og Erhvervsudvalget har taget stilling til på sit seneste møde, hvor politikerne sendte sagen videre til byrådet, som skal se på, om det er en sag, forvaltningen skal gå videre med. Det skriver fyens.dk.Det er godsejer Lars Kronshage,der har søgt om at få lov til at sætte vindmøllerne op.

Planen er at forpagte jorden af Broholm Gods og så opsætte de tre vindmøller, der efter beregningerne kan komme til at forsyne 9000 enfamilieshuse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er mig, der har søgt om det, og det er mig, der løber den økonomiske risiko. Jeg håber, vi får et godt projekt, og at vi får lavet en masse god grøn energi. Det er jo egentlig det, det går ud på. Og det er selvfølgelig også en investering, der kan bære sig selv. Men det er jo et anderledes og sværere marked, end det har været tidligere, fordi tilskudsordninger og sådan noget er anderledes, end det har været, lyder det fra Lars Kronshage.