Helms TMT ligger netop nu i forhandler omkring import af traktorer fra Italien.

Hos Helms TMT, med base i det midtjyske, og med afdelinger på Sjælland og i Århus, har man i længere tid været på udkig efter en traktorforhandling.

- Der skete strukturændringer hos både Valtra og Deutz-Fahr, som vi havde forhandling af før, og det har gjort, at vi har stået uden traktor-forhandling i en stund, fortæller Kristian Helms, direktør og sælger hos Helms TMT.

Man har derfor været på udkig efter en ny samarbejdspartner, og netop nu ligger man i forhandlinger med Argo Tractors i Italien, som producerer Landini samt McCormick-traktorer

- Der er tale om en familievirksomhed, og det er noget der passer os rigtigt godt, fortæller Kristian Helms, som også påpeger, hvordan der er stærke familiebånd til importen af irske McHale-pressere samt tyske Schäffer-læssemaskiner.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vi oplever klart den korteste afstand mellem kunde og producent, når det foregår igennem familie-relationer, både med os som importør, men i den grad også til en fabrik, som er på familie-hænder, fortæller Kristian Helms.

Han håber, at man inden Agromek har afsluttet forhandlingerne med italienske Argo Tractors, da man på Agromek har fået tildelt en stjerne for at udstille McCormick X6 VT-Drive, som på Agritechnica vandt titlen som Tractor Of The Year i klassen Best Utiity.