Der bliver mulighed for at møde Miljø- og fødevareministeren og give indspil til hans arbejde når ministeren kommer ud til de sjællandske landmænd. Det sker i forbindelse med et medlemsmøde for alle foreningerne på Sjælland, Lolland og Falster den 1. oktober kl. 19.00.

Det skriver foreningen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Besøget giver anledning til at åbne dialogen om de mange opgaver ministeren står overfor og give landbrugets perspektiv med. Aftenen indledes med et oplæg fra ministeren og han efterfølges af formand for Landbrug & Fødevarer Martin Merrild. Derefter er der mulighed for at stille spørgsmål til ministeren og måske et godt råd eller to med på vejen.

I dialog med ministeren

Med masser af vigtige emner på bordet åbnes der for dialog efter oplæggene hvor landmændene kan komme med indspark.

-Jeg ser frem til at ministeren kommer en tur på landet til en snak om, hvilke opgaver der ligger foran os. For der er masser at tage fat på, og derfor håber jeg at mange landmænd vil benytte lejligheden til at give deres besyv med og give ministeren et indblik i fx det bureaukratiske bøvl vi møder i vores hverdag, siger Torben Hansen, formand for Landboforeningen Gefion.

Torben Hansen peger blandt andet på udfordringer omkring grundvandsbeskyttelse, regelforenkling og dato-tyranni som nogle af de emner, som medlemmerne kunne tage op med ministeren den første aften i oktober.

Kampagne for landbrugets image

Aftenen afslutter med et oplæg ved Landbrug & Fødevarers kommunikationsdirektør, Christian Hüttemeier, der vil give medlemmerne indblik i Landbrug & Fødevarers nye omdømmekampagne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Alle medlemmer af Landbrug og Fødevarer er velkomne. Læs mere og tilmeld dig på www.vkst.dk eller på telefonnummer 7027 9000 senest den 27. september.