Jesper Sørensen, der hidtil har været leder af afdelingen for arbejdsstudier, bliver nu fabrikschef for Danish Crowns slagteri i Sæby.Han overtager jobbet fra Leif Brøndum Nielsen, der går på pension.

Siden 2009 har Jesper Sørensen været leder af afdelingen for arbejdsstudier, hvor han har haft ansvaret for godt 20 medarbejdere.

Det skriver Danish Crown i en pressemeddelelse.

- Valget er faldet på Jesper, fordi han både har en stærk faglig baggrund som slagter, han har ledelseserfaring, og så har han gennem en årrække haft et tæt samarbejde med de faglige organisationer, fortæller Per Laursen, der er VP Production i Danish Crown Pork.

Den nu 37-årige Jesper Sørensen kom i lære som slagter i 1997 og har været i Danish Crown lige siden. Han er udlært på slagteriet i Nørresundby, og efter i alt otte år på slagterierne i Nørresundby, Bjerringbro og Sæby blev han i 2005 ansat som arbejdsstudietekniker.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Jeg ser det som en fantastisk mulighed at blive fabrikschef i Sæby, og jeg glæder mig til at bygge videre på alt det, Leif har stået for i sin tid som fabrikschef. Slagteriet i Sæby har i mine øjne en meget stærk kultur, og der er et nærmest urokkeligt sammenhold. Jeg var selv utroligt glad for at arbejde på slagteriet i sin tid, og derfor har Sæby altid haft en særlig plads i mit hjerte, siger Jesper Sørensen.

Ung veteran i spidsen

Jesper Sørensens job overtages af Tom Nielsen, der kommer fra et job som fabrikschef hos Tican/Tönnies i Thisted. Han har tidligere været ansat i Slagteriernes Arbejdsgiverforening under Dansk Industri og er oprindeligt udlært slagter på slagteriet i Holstebro, hvor han i en ung alder blev arbejdsstudietillidsmand.

Det førte til et job som arbejdsstudietekniker i Danish Crown og efterfølgende til stillinger som både arbejdsstudiechef og fabrikschef hos Tican.

- Jeg glæder mig rigtig meget til jobbet og til at komme ?hjem? til Danish Crown. Jeg ser frem til at komme i gang med arbejdet, hvor jeg både skal beskæftige mig med ledelse og har nogle helt konkrete opgaver i forhold til at omsætte strategien til klare målsætninger, som vi i afdelingen skal nå i mål med gennem tæt samarbejde med alle medarbejderne ude på slagterierne, siger Tom Nielsen.