Svinegenetik-virksomheden DanBred har netop investeret i en vognpark, som skal være med til at styrke DanBreds leverancer til eksportkunder samt optimere den interne logistikkæde i virksomheden.

Det har været et ønske at udvide virksomheden med egen vognpark, og CEO i DanBred, Thomas Muurmann Henriksen, glæder sig over, at det er lykkedes at få enderne til at mødes med SPF, som har lavet frasalget.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det skriver DanBred i en pressemeddelelse.

- DanBred har ambitioner om at opbygge en betydelig transportkapacitet i løbet af de kommende år, idet sikker transport og optimeret smittebeskyttelse i den fulde værdikæde i stigende grad er et væsentlig salgsparameter og et centralt element i kundernes valgkriterie, når der vælges avlsselskab og handles avlsdyr, forklarer Thomas Muurmann Henriksen om årsagen til investeringen.

Vognparken tæller syv lukkede SPF-SuS-godkendte vogne samt en mindre varevogn, der nu er overgået til DanBred.

Investeringen i de otte nye vogne skal primært bruges til eksport til DanBreds kunder og leverandører i Europa.

- Som led i købsaftalen for lastbilerne tilbød vi de involverede chauffører videreansættelse i DanBred, og vi er glade for at kunne byde dem velkommen som nye kollegaer i DanBred-teamet, fortæller Thomas Muurmann Henriksen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Overtagelsen af vognparken sker formelt pr. 9.juli.