I løbet af dagen vrimlede store og små gæster til dyrskuepladsen for at tilbringe en dag blandt dyr og maskiner med masser af gode oplevelser og fantastisk vejr.

- Det er det bedste dyrskuevejr vi har haft længe - måske i de sidste 10 år i hvert fald. Det har været en helt fantastisk dag, og der har været god stemning på pladsen hele dagen, så vi er meget tilfredse, sagde dyrskueudvalgets formand Jonna Bach.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Borgmester Mogens Gade havde også lagt vejen forbi dyrskuet fra morgenstunden, hvor han holdt åbningstalen. Her lagde han blandt andet vægt på at udtrykke stor respekt og anerkendelse for det arbejde som udstillerne præsterer.

- Og her tænker jeg på alle udstillere, for uden deres engagement ville der ikke være noget dyrskue. Det er også en glæde at se de mange gamle, trofaste udstillere bakke op om skuet, og lige så glædeligt er det, når der kommer nye til, sagde Mogens Gade.

I år var det formand for LandboNords kreds 3, Per Barup, der fik glæden af at holde dyrskuetalen, hvor han blandt andet understregede vigtigheden af samarbejdet mellem LandboNord og de nordjyske kommuner - ikke mindst samarbejdet med Jammerbugt Kommune.

- Vores gode samarbejde med Jammerbugt ses også her på dyrskuet med vores fælles stand med temaet "Det gode liv på landet", hvor vi blandt andet har fokus på jordfordeling og naturpleje. I Jammerbugt Kommune har der været en multifunktionel jordfordeling, og det skal vi have mere af, hvis vi som samfund både skal have bedre vilkår for landbruget og naturen, sagde Per Barup.

For både store og små

Det solrige dyrskue bød på masser af underholdning for både store og små. Der var stor aktivitet i Det Aktive Hjørne, hvor blandt andet Klim friskole tilbød en gratis omgang ansigtsmaling til alle børnene, og Brovst Rideklub bød på rideture for de små.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Over middag fik publikum blandt andet lov til at se et par lokale kendisser i aktion i en Long John konkurrence - det var formand for LandboNords kreds 3 Per Barup, tidligere formand i kreds 3 Frank Andersen og tidligere borgmester i Jammerbugt Kommune Otto Kjær, og vinderen blev Otto Kjær.