1. september sætter Peter Skov Madsen (56 år) sig i spidsen for 3S som ny, administrerende direktør.

- Det er med glæde, jeg kan meddele, at vi har ansat Peter Skov Madsen som 3S' nye direktør. Peter er jo kendt for at være en faglig dygtig direktør, og han har vist, at han kan skabe økonomiske resultater, siger formand for 3S, Per Bach Laursen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Derfor glæder jeg mig til at se Peter Skov Madsen fortsætte det gode arbejde, som vores nuværende direktør Anders Bundgård har stået i spidsen for de seneste 15 år, siger han.

Per Bach Laursen tilføjer, at bestyrelsen er meget taknemmelig for, at Anders Bundgård bliver på direktørposten helt indtil 1. september, hvor han overlader forretningen i Peter Skov Madsens trygge hænder.

Peter Skov Madsen lægger ikke skjul på, at han glæder sig til at komme i gang med arbejdet i 3S:

- Jeg kender 3S som en solid og moderne virksomhed. Og det er rigtigt gode forudsætninger for mine muligheder for at føre virksomheden godt og trygt ind i fremtiden.

- Jeg glæder mig ikke mindst til det kommende samarbejde med gode kollegaer, medlemmer og kunder i 3S, siger Peter Skov Madsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Peter Skov Madsen, som er uddannet agronom i 1993 med speciale i husdyr og økonomi, er formentlig mest kendt som direktør for SPF Danmark, som han stod i spidsen for i ikke mindre end 17 år.

Peter Skov Madsen afløser 3S' nuværende direktør Anders Bundgård, som har valgt at gå på pension. Anders Bundgård har siden november 2002 udviklet 3S fra en indkøbsforening, der primært koncentrerede sig om foderstoffer til landbruget, til at være en solid forretning og en moderne virksomhed, som tilbyder en bred palette af produkter til danske landmænd. 3S har godt en snes fagligt dygtige medarbejdere.