Som et led i vækststrategien bliver SER Hegn ved med at ekspandere sine aktiviteter i Danmark og har netop overtaget konkursboet efter Jysk Hegn.

Sidste år flyttede hegnsvirksomheden SER Hegn til sit nybyggede hoveddomicil ved E20 motorvejen i Fredericia, da virksomheden var vokset ud af sine rammer i Børkop, og væksten fortsætter for SER Hegn med det seneste opkøb af konkursboet efter Jysk Hegn i Thy.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Med købet af Jysk Hegn styrker vi vores position i Nordvestjylland, og vi glæder os til at tilbyde Jysk Hegns eksisterende kunder det største udvalg af hegn og porte til de billigste priser i landet, siger adm. direktør for SER Hegn og Mobilhegn, Henrik Hallenberg Rasmussen.

Navnet Jysk Hegn falder bort med konkursen, og alle aktiviteter, materiel og lager overtages af SER Hegn. Jysk Hegn kommer til at indgå som en del af den landsdækkende forretning.

Ikke sidste opkøb

SER Hegn og søstervirksomheden Mobilhegn omsatte tilsammen for 101 mio. kr. i 2016, som steg til 115 mio. kr. i 2017. En vækst på 14%. I 2017 etablerede SER Hegn selskaberne SER Stängsel AB i Sverige og SER Zaun AG i Schweitz.

- Vi sætter hele tiden højere og højere mål for vores forretning. Det betyder, at vi vokser organisk i Danmark, men at vi formodentlig også vil foretage flere opkøb i fremtiden både i og uden for landets grænser, siger Henrik Hallenberg Rasmussen.

Overtagelsen af Jysk Hegn sker øjeblikkeligt