Fra 1. april indleder Ingemann Larsen et tæt samarbejde med Brøns Maskinimport om forhandlingen af Krone.

Pr. 1. april har Ingemann Larsen A/S forhandlingen af Krone, og dermed stopper man med forhandlingen af New Holland.

Krones produktprogram matcher den strategi, som Ingemann Larsen har fulgt de sidste 4-5 år, hvor fokus har været rettet mere og mere imod salg og servicering af maskiner til græs og foderproduktion.

- Ved at forfølge denne strategi, vil vi i endnu højere grad blive specialister inden for dette område, og det matcher kundernes krav om større og større specialviden, siger direktør Per Larsen.

- Det indtryk vi har fået af Brøns Maskinimport, ligger helt op af de værdier, som vi selv identificere os med. Vi er derfor overbeviste om, at vi sammen kan styrke markedsandelen i området og føre værdi til slutbruger, fremhæver Per Larsen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

To familie-firmaer

Når Brøns Maskinimport og Ingemann Larsen indleder samarbejdet om forhandling af Krone, er det samtidigt to familievirksomheder, som kommer til at arbejde sammen.

- Det er noget jeg ser meget frem til, fortæller Dan Hamann, indehaver af Brøns Maskinimport, som begrunder glæden i, at begge virksomheder dermed har samme indstilling og mentalitet.

- Der er dermed ikke langt fra tanke til handling, og det er vigtigere nu end nogensinde i denne branche, hvor hurtigt og effektiv service betyder alt.

Dan Hamann ser også frem til samarbejdet, som kan få Krone til at fremstå stærkere i det nordvestjyske.

- Ingemann Larsen har en stor kapacitet med 36 medarbejdere, og det glæder vi os til at drage fordele af.

Han gør samtidigt opmærksom på, at se øvrige Krone-forhandlere fortsætter i området.

Fortsat New Holland-service

Ingemann Larsen vil desuden fortsat servicere New Holland-produkter, og dermed udnytte den store viden som virksomheden har opbygget omkring disse produkter igennem de sidste 51 år.

- Det har været vigtigt for os, at vi fortsat kan servicere New Hollands produktprogram via adgang til reservedele og service informationer, understreger Per Larsen og fortsætter:

- Vi ser derfor frem til fortsat at kunne servicere vores nuværende kunder i årene fremover,

Ingemann Larsen A/S beskæftiger 36 medarbejdere, og virksomhedens hovedprodukter vil i fremtiden være Krone, Strautmann, AP Gyllevogne, Mastek, Lemken, Morsø vogne samt Quappen minilæssere.