Formanden for Bæredygtigt Landbrug hedder fortsat Flemming Fuglede Jørgensen de kommende to år.

Interesseorganisationen Bæredygtigt Landbrugs formand Flemming Fuglede Jørgensen fortsætter endnu to år på posten. Det skriver Bæredygtigt Landbrug i en pressemeddelelse.

Torsdag blev han genvalgt som formand ved et konstituerende bestyrelsesmøde i Fredericia, efter at han forleden blev genvalgt til bestyrelsen af godt og vel 400 fremmødte medlemmer på foreningens generalforsamling i Horsens.

- Jeg ser frem til at fortsætte arbejdet for ordentlige rammevilkår for danske landmænd, siger 64-årige Flemming Fuglede, som til daglig driver Borupgaard i nordjyske Løkken.

- Vi har vist, at det nytter at gøre en indsats for at blive reguleret på saglig og faglig vis. Det fortsætter vi med, blandt andet via vores stævning mod den danske stat for de vandområdeplaner, der risikerer at braklægge store dele af dansk landbrug, tilføjer han.

Bæredygtigt Landbrugs bestyrelse består udover Flemming Fuglede Jørgensen af næstformand Gustav Garth-Grüner, Karin Dinesen, Peter Rosendal, Jens Iversen, Alfred Olesen, Peter Kiær, Ulrik Lunden, Peter Bohsen samt Hans Henrik Pørksen.