Enhedslistens miljø-, klima- og landbrugsordfører har meldt sig som kandidat til præsidentembedet i Danmarks Naturfredningsforening.

Enhedslistens miljø-, klima- og landbrugsordfører Maria Reumert Gjerding har besluttet sig for at stille op som præsident for Danmarks Naturfredningsforening.

- Det har aldrig været en hemmelighed, at jeg brænder for miløet, klimaet og vores fælles fremtid. Og derfor har jeg valgt at gribe den mulighed det er, for at kunne komme til at stå i spidsen for Danmarks største og stærkeste natur- og miljø-organisation, siger Maria Reumert Gjerding.

Den 7. april skal medlemmerne af Danmarks Naturfredningsforening til stemmeurnerne og beslutte, hvem der fremadrettet skal stå i spidsen for foreningen. Og fra Maria Reumert Gjerdings side, lægger hun vægt på at skabe brede politiske samarbejder, som skal gavne miljøet.

- Ligesom i mit hverv som ordfører i Enhedslisten, bliver det vigtigt at kunne skabe brede samarbejder med dem, som er enige med Danmarks Naturfredningsforening. Og derfor vil jeg fortsætte samme kurs, siger Maria Reumert Gjerding.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Miljøet er fremtiden

Uanset hvem der skal være præsident for Danmarks Naturfredningsforening, kommer Maria Reumert Gjerding til at fortsætte sit arbejde for miljøet.

- Jeg er i den priviligerede situation, at jeg, uanset hvad skal arbejde for miljøet og klimaet. Uanset om det så bliver for Danmarks Naturfredningsforening eller for Enhedslisten, siger Maria Reumert Gjerding.

Tidligere på året blev Maria Reumert Gjerding valgt ind i Danmarks Naturfredningsforenings repræsentantskab, og det er der, hun har fået blod på tanden i forhold til at stille op til præsidentembedet.

- Jeg har været med i et års tid, og føler, at jeg kan bidrage positivt. Og derfor stiller jeg op, siger Maria Reumert Gjerding.