Traditionen tro mødte et stort antal mennesker frem, da Underbjerg i Hellevad indbød til åbent hus.

Lørdag den 6 januar havde Underbjerg A/S i Hellevad igen åbent hus.

- Igen i år blev det en dejlig succes og mere end 1700 gæstede os i lørdags, fortæller Einer Underbjerg fra Underbjerg A/S i Hellevad.

- Vi havde traditionen tro igen inviteret til åbent hus første lørdag i det nye år. Og mange havde sat X i deres kalender og kom forbi. Der var rigtig mange fra vores lokalområde og mange fra Fyn, Midt- og Nordjylland. Ja fra hele landet. Mange af vores kunder syd for grænsen havde også afsat deres lørdag til at besøge os.Også enkelte svensker og nordmænd kom forbi, siger Einer Underbjerg.

- Det er altid med spænding vi åbner dørene sådan en dag og vi er meget ydmyge over at så mange kommer forbi. det er fantastisk og vi er meget glade, siger Einer Underbjerg og fortsætter:

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Stemningen var positiv og der bliver snakket meget landmand til landmand sådan en dag. Der er optimisme at se spore, så det er et spændende år vi lige er begyndt på. Vi glæder os til et godt samarbejde med nuværende og nye kunder, og denne dag fik vi vist, hvem vi er, og at vi har ekspertisen til at servicere alle.