Med lancering på Agritechnica 2017 af centerriven R 68-78 har McHale nu et endnu bredere græsprogram.

Irske McHale, der er kendt for sine solide ballepressere, lancerede for to år siden egne skårlæggere, og nu har virksomheden udbygget sit græsprogram yderligere med lancering af en centerrive med hydraulisk justerbar arbejdsbredde fra 6,8 til 7,8 meter.

McHale fremhæver, at riven allerede er gennemtestet og endda under verdens mest vanskelige forhold for at sikre, at riven er både effektiv og driftssikker under alle forhold.

- Vi er en irsk virksomhed og foretager mange test her, men også andre steder i verden som New Zealand , Skandinavien og Storbritannien. Det giver en masse god feedback og gør os i stand til at udvikle stærke redskaber, der er egnet til vanskelige og tunge afgrøder, fortæller Martin McHale, der er salgs- og marketingdirektør hos McHale.

Han fortæller, at afprøvningen har fundet sted med adskillige maskiner hos kunder igennem de seneste to sæsoner, og ifølge Martin McHale har tilbagemeldingerne været fantastiske.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Kunderne kan lide den kraftige kvalitet i opbygningen samt de unikke McHale-funktioner.

Følger overfladen

McHale betegner riven som en ideel maskine til alle,der ønsker kvalitetsfoder i kraft af et luftigt skår. Skåret er ifølge McHale samtidig ideelt til effektiv ballepresning eller opsamling og finsnitning.

McHale R 68-78 har en drejelig hovedramme, som monteres i traktorens trepunktsophæng og kontrollerer styringen af riven.

Pto-akslen fører til et vinkelgear, hvorfra pto-aksler går ud til hver af rotorerne. Hver rotor på centerriven har kun fat i afgrøden én gang, før det afleveres i et luftigt skår.

Begge rotorer er monteret centralt og arbejde med ens tryk på tværs af hele arbejdsbredden. Ophænget tillader rotorerne at følge markens overflade uanset terrænet.

- McHale R 68-78 er en kraftfuld rive, der er skånsom mod afgrøden og præsterer et perfekt skår, siger Martin McHale.

Nem justering

Riven er forsynet med med en indikator, som gør det nemt at justere højden af rivetænderne.

Ifølge McHale er riven velegnet til både at samle flere skår i et enkelt skår eller at samle en bredspredt afgrøde i et enkelt skår.

I transportposition foldes rotorerne op og sænkes ned i en låseposition, som sikrer en transporthøjde under fire meter, og når riven foldes ud på marken stiller den automatisk om til arbejdsposition.

Standarddækmonteringen er 380/55 - 17, som ifølge McHale giver stor stabilitet på vejen, og riven er godkendt til 40 kilometer i timen på vejene.