AGRITECHNICA

He-Va Top-Strigle levere i arbejdsbredder på 3-8 meter og med op til fem buller. Redskabet er designet til at udjævne halmrester, og til at foretage en meget øverlig bearbejdning af jorden. Bearbejdningen har til formål at fremprovokere fremspirring af ukrudt og spildfrø.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ekstraudstyr til vanskelige forhold

Top-Strigle leveres med enten 12 eller 16 millimeter tykke tænder, og med mulighed for at indstille angrebsvinklen på tænderne.

- I hårdt og vanskelig jord kan det være et problem, at få løsnet jord nok, til at ukrudt- og spildfrø opnår den fornødne jordkontakt. Derfor introducerer vi TurboDisc som forredskab på Top-Strigle. TurboDisc er bølgede skiveskær, der er jordsøgende og laver den fornødne muld til tænderene at arbejde med, siger Henrik Tuxen.

Han tiltrådte jobbet som salgskonsulent hos He-Va for to måneder siden, og det er derfor første gang, at han møder kunderne på He-Va's standen på Agritechnica.

Skærer og løsner

Skærene i forredskabet monteres med en afstand på 30 centimeter, og ud over at løsne jorden foretager skærene også en findeling af stub og halmrester.

Top-Strigle kan udstyres med udstyr til etablering af efterafgrøder, og til strigling af græsmarken kan harven udstyres med en planerplanke som forredskab.