Landbrugsmaskinmekaniker, Søren Lykke Døssing har vundet bronzemedalje ved World Skills, der er blevet afholdt i Abu Dhabi.

Danske Søren Lykke Døssing, der er uddannet landbrugsmaskinmekaniker med læreplads hos Grundvad Maskinhandel, har netop vundet en bronzemedalje ved World Skills, der blev afholdt i Abu Dhabi.

Søren Lykke Døssing kan dermed kalde sig verdens tredjebedste landbrugsmaskinmekaniker. Den danske landbrugsmaskinmekaniker, der tidligere har modtaget Dansk Maskin-handlerforenings jubilæumslegat, måtte se sig slået af en deltager fra Schweiz og en fra Rusland. Søren Lykke Døssing var dog ikke den eneste dansker, der vandt en medalje ved den store konkurrence. Den danske kok Christian Jung Hoon Kleinert vandt ligeledes en bronzemedalje i sin kategori.

Kæmpe præstation

Som nævnt arbejder Søren Lykke Døssing hos Grundvad Maskinhandel, og her vækker hans præstation stolthed.

- Det er en kæmpe præstation, og det er noget, som vi er meget stolte af her i huset, siger Flemming Christensen, der er indehaver af Grundvad Maskinhandel.

I konkurrencen skulle Søren Lykke Døssing arbejde på Cat-maskiner - noget han ikke gør meget i til daglig, hvor han arbejder med landbrugsmaskiner.

- Det viser noget om hvor alsidig han er. Han er utroligt selvstændig, og han kan det hele på egen hånd. Han har en utrolig viden, og han løser alle de opgaver, som vi sætter ham til, siger Flemming Christensen.