Salget af Tebbes produkter på Bornholm, skal fremadrettet varetages af Granhøj Landbrugsmaskiner.

En lokal kunde henvendte sig til Granhøj Landbrugsmaskiner om en ny møgspreder, Granhøj landbrugsmaskiner havde ikke den type produkter i sortimentet, så de gik i gang med at undersøge markedet. Efter kort tids søgen fik de en dialog med Bjarne Rytter fra Rytter Maskiner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han præsenterede Granhøj Landbrugsmaskiner for Tebbe produkterne, og de blev overbevist om den gode kvalitet der er i maskinen fra Tebbe. Henvendelsen mundede ud i et salg til kunden, hans nye Tebbe HS 240 spreder er netop nu under klargøring på Granhøj Landbrugsmaskiners værksted.

- Tebbes produkter passer godt ind i de andre kvalitetsprodukter som vi har i forretninger , siger Kristian Nørregaard, Salgskonsulent hos Granhøj Landbrugsmaskiner, der forhandler blandt andet Fendt, Massey Ferguson, Valtra, Lemken, Kongskilde og Wacker Neuson.

For Rytter Maskiner er det vigtig at finde den rigtige forhandler.

- Produkterne fra Tebbe kræver en forhandler som har en seriøs tilgang til tingene, hvor både salg og service fungere godt. Det mener jeg gør sig gældende hos Granhøj Landbrugsmaskiner, siger Bjarne Rytter fra Rytter Maskiner.