Fra 1. Juni 2017 har Semler Agro indgået en aftale med Maskincenter Bornholm som servicepartner for Väderstad reservedele og service.

Semler Agro fokuserer stadigt skarpere for at sikrer at alle kunder får den bedste og hurtigste service til sikring af maksimal oppetid. På den baggrund har Semler Agro indgået en serviceforhandleraftale med Maskincenter Bornholm. Aftalen dækker alle produkter fra Väderstad, både med hensyn til reservedele og service.

- Vi glæder os meget til at kunne servicere alle Väderstad-kunder på Bornholm med Väderstad reservedele og service. Vores lager er ved at blive suppleret med de gængse sliddele samt de mest brugte reservedele, fortæller Michael Sørensen fra Maskincenter Bornholm.

Det betyder, at alle Väderstad-kunder på Bornholm har en lokal servicepartner som kan støtte op med reservedele og service.

Selve salget af nye maskiner vil blive varetaget direkte af Semler Agro.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Samarbejdet med Maskincenter Bornholm omkring Väderstad gør, at vi kan sælge maskiner på Bornholm med lokal service. Jeg glæder mig meget til at arbejde indgående med landmændene på Bornholm, det bliver spændende, fortæller salgsansvarlig for Bornholm, Jacob Bjerre Rasmussen fra Semler Agro.