Sønderjysk Landboforening leverede et overskud på 1,5 millioner kroner i 2016.

Direktør Erik Lydiksen fra SLF (Sønderjysk Landboforening) i Vojens noterer sig med tilfredshed, at rådgivningsvirksomheden og foreningen SLF har haft et godt 2016.

- Med en realiseret omsætning på kroner 97,8 millioner mod kroner 97,5 millioner inkl. 100 procent ejede datterselskaber og et resultat på kroner 1,5 millioner har vi i SLF realiseret de økonomiske mål for 2016,? siger direktøren.

Samtidig er målene i de af SLF delvist ejede datterselskaber DLBR Forsikringsmægler A/S og Syddansk Kvæg også realiseret, og begge virksomheder har præsteret positive resultater i 2016. Omsætningen i de to delvist ejede selskaber udgør cirka 14 millioner kroner, og de to virksomheder har 18 ansatte i alt.

- På baggrund af landbrugserhvervets svære økonomiske situation i 2016, er vi tilfredse med de realiserede resultater. Vi har både internt og ekstern mærket situationens alvor, og desværre har flere af vores medlemmer/kunder mere eller mindre frivilligt måtte forlade erhvervet, lyder det fra SLF.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Nye forretningsområder

Året 2016 har i SLF været et travlt år, hvor der er etableret helt nye forretningsområder, og som der har været god efterspørgsel efter. Det drejer sig om etableringen af en helt ny afdeling Natur og Byg, der samler rådgivning vedr. byggeri, miljøgodkendelser, fundraising og natur. Samtidig er der sket fornyelse og styrkelse af HR- og Arbejdsgiverservice, ligesom der er fokuseret på digitalisering af kundernes bogføring og administrative funktion med it-værktøjet Summax.

Et stærkt fundament

Vi vil fortsat tilbyde full-line rådgivning til vores kunder og medlemmer. Vi har et stærkt team af dynamiske kompetencer hos SLF i Vojens, og på særlige specialområder arbejder vi sammen med seriøse forretningsmæssige relationer, som det for eksempel sker med kvæg- og forsikringsrådgivning. Herved sikrer vi høj faglighed tæt på kunderne. Vi tror på, at det er i fællesskab, vi skaber de bedste resultater. Med et stærkt forenings- og forretningsmæssigt set-up og en central placering i Sønderjylland, der giver os et regionalt nærvær, står SLF stærkt i markedet. Målsætningen er ikke vækst for enhver pris. For os gælder det om at yde en seriøs og konkurrencedygtig rådgivning, der giver kunderne varige positive resultater på bundlinjen, understreger direktør Erik Lydiksen.