Maskinhandler Allan Mahler understreger, at salget af 45 procent af Traktor & Høstspecialisten til Danish Agro intet ændrer de næste to år.

Den hidtidige eneindehaver af Traktor & Høstspecialisten, Allan Mahler, der siden 1993 har drevet virksomheden i Grundfør ved Hinnerup sammen med sin hustru Mariann Mahler, understreger, at salget af 45 procent af virksomheden til Danish Agro intet ændrer fra i går til i dag.

- Der sker ingen ændringer over for kunderne, medarbejderne eller de mærker, vi forhandler. Vi vil derfor stadig forhandle mærker som Amazone og Fliegl sammen med Claas, fortæller Allan Mahler.

Det er ingen hemmelighed, at det er Allan Mahler, der har banket på hos Danish Agro.

- Jeg sagde til Danish Agro, at nu er det nu, hvis de vil med. Og det er der to forklaringer på. Dels min dåbsattest, som er fra 1955, og dels at jeg har været igennem et sygdomsforløb, som jeg ganske vist er kommet over, men det har været medvirkende til at fremme beslutningen, fortæller Allan Mahler.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Både Mariann og jeg bliver siddende i stolene de næste to år, og derefter skal der findes nye til vores stole, for da tager vi en taxi hjem den sidste dag, siger Allan Mahler.