Tyske DLG, Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft, som står bag Agritechnica kan allerde nu melde om samme store interesse til efterårs messe i Hannover, som sidste messe for to år siden.

DLG fortæller, at man forventer mere end 2.900 udstillere fra både Tyskland og resten af verden.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vi er ni måneder fra udstillingens start, men den interesse vi mærker allerede nu, vil der virkelig være interessante emner at se på i Hannover til november fra mange udstillere, fortæller Marie Servais, Agritechnica projektleder.

På sidste Agritechnica i 2015 var der 2.903 udstillere fra 52 lande og besøgstallet lå 451.000, herunder 98.000 fra udlandet.

Et nyt emne på Agrichnica 2017 vil være 'Future crop protection?responsibility needs ideas' eller Fremtidens plantebeskyttelse - ansvar behøver ideer.

- Landbruget står over for store udfordringer, når det handler om at øge produktionen på en stadig mere bæredygtig måde og derfor præsenteres emnet under 'Green Future?Smart Technology', som også omfatter afgrødersorter og gødningsmuligheder.

Agritechnica 2017 finder sted fra den 12. til den 18. november 2017 i Hannovers messecenter, og Maskinbladet er natuligvis på messen for at dække den store udstilling.