De nordjyske landmænd kommer nu tættere på de polske Mandam-redskaber, idet Manna Traktor- og Maskinforretning bliver forhandlere af de blå grubbere discharver og andre redskaber i Mandam-produktprogrammet.

Mandam-redskaberne har gennem de senere år har opnået stor udbredelse i Syd- og Midtjylland.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har simpelthen ikke haft kapacitet til at nå Nordjylland med de blå redskaber, , selvom flere kunder har efterspurgt det, fortæller Svend Aage Jensen fra Brørup Traktor- & Maskincenter, som er den danske importør af maskinerne.

- Derfor er vi glade for at Kaj Kristensen og hans kompagnon Michael Jensen hos Manna Traktor- og Maskinforretning har kastet sig over opgaven. Vi kender hinanden som Deutz-Fahr kolleger, så jeg har fuld tillid til, at samarbejdet bliver godt.

5 års garanti

Den nye nordjyske forhandler fremhæver nogle af de gennemgående træk ved alle Mandam-redskaber, som er en robust konstruktion, høj fremstillingskvalitet, driftssikkerhed og fair priser. Ifølge den nye forhandler kommer driftssikkerheden ikke bare af mange kilo stål, men i lige så meget om gennemtænkte detaljer.

De kraftige grubbere er eksempelvis forsynet med boltsikring, og lejerne i tallerkenharverne er coated efter en helt speciel metode, så fabrikken tør give fem års garanti på dem.

- Det er der vist ikke mange af vores kolleger, der kan matche, mener den nye forhandler.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vises først i februar

Det første redskab har fundet vej til Manna ved Brønderslev, og Kaj Kristensen har så småt påbegyndt salgsarbejdet, selvom det først skydes i gang efter Manna Traktor- og Maskinforretning har holdt åbent hus med maskinsnak, hygge til langt ud på aftenen og frikadeller samt kartoffelsalat til de sultne gæster - samme menu som de seneste 30 år

- Vi får en fire meter tallerkenharve hjem fra starten, men kan levere mange andre typer. Svend Aage Jensen fra Brøup har et kæmpe lager stående, så vi kan altid hoppe i bilen og køre derned med en kunde og se det, vi ikke selv har på lager.