Efter bruddet med Väderstad har Horsens Maskiner valgt at komme tilbage til Kverneland Group som hovedleverandør af redskaber.

Efter fem år med svenske Väderstad som maskinleverandør har direktør Søren Næsborg, indehaver af Horsens Maskiner, pr. 1. december 2016 valgt at gå tilbage til Kverneland, og hele salgsteamet, hos Horsens Maskiner glæder sig meget til at komme i gang med Kverneland-salget.

- Kverneland er en velforankret samarbejdspartner, som vi har haft stor glæde af førhen, siger Søren Næsborg.

- Da vi fik meldingen om, at vi stod uden en redskabsleverandør, var der ikke langt fra tanke til handling og dermed gå i dialog med Kverneland Group Danmark om et fremtidigt samarbejde.

Intelligente løsninger

- Med en forhandling af Case IH produkter matcher Kverneland fint ind i vores tankegang og i det daglige arbejde. Vi har stort fokus på intelligente løsninger til vores kunder, og med Kverneland som en af grundlæggerne af hele Isobus-teknologien giver det meget god mening at arbejde sammen med Kverneland, siger Søren Næsborg.

Han anser fokusering for at være en hjørnesten i Horsens Maskiner. Det er efter hans mening ikke gavnligt for hverken landmand, maskinhandler eller leverandører at sprede aktiverne for meget.

- Vi skal være gode til det, vi laver. Det giver den bedste oplevelse for alle parter, lyder det fra Søren Næsborg.

De rigtige løsninger

Fra Kverneland Group Danmarks salgschef, Torben Hehr Westergaard, som har stået for forhandlingerne med Horsens Maskiner er der stor tilfredshed med den nye forhandleraftale.

- Stabile, seriøse og fokuserede forhandlere er der altid plads til hos os, siger han.

- Vi er glade for det nye samarbejde med Søren Næsborg og hele teamet bag Horsens Maskiner. Det er et fantastisk firma, som har været igennem en stor udvikling igennem de sidste mange år, og de har en god og meget rigtig tankegang om at finde de rigtige løsninger, hvor maskiner og traktorer passer sammen. Man mærker hurtigt en kampånd og en vilje til at arbejde med det, de er gode til. Lige fra fejedrengen og op til direktøren, siger Torben Herr Westergaard.

Også Røstofte

Horsens Maskiner er ikke den eneste forhandler, Kverneland Group Danmark har genetableret samarbejdet med. Også Røstofte Maskiner er kommet tilbage i folden hos Kverneland efter bruddet med den tidligere redskabsleverandør.