Udvikling og salg af maskiner til vedligehold af grønne områder og stub management i det meste af Europa er en krævende omgang. For markedet bliver tilsyneladende aldrig mæt. I hvert fald har danske GreenTec A/S så travlt, at det eksisterende produktionsareal var blevet for lille. Det er der nu ved at blive ændret på.

- De seneste år har vi haft en forrygende udvikling i salget af især de produkter, som produceres i Danmark. Den positive udvikling gør, at det hidtidige produktionsareal må udvides for at kunne følge med efterspørgslen. Det nye produktionsareal, som kommer til at ligge i forlængelse af den eksisterende produktion, vil blive indviet og taget i brug i løbet af efteråret 2016, siger John Christensen, salgsdirektør i GreenTec.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bedst i Danmark

Med udvidelsen vil GreenTec råde over 5.000 kvadratmeter produktionsareal under tag. Det kan måske virke som en dyr løsning at producere i Danmark, men det er den bedste løsning, mener GreenTec.

- Vi har lært, at hvis produkterne udvikles i et funktionelt og produktionsvenligt design, er det muligt at producere mere konkurrencedygtigt i Danmark end i forhold til eksempelvia at få produceret i Polen. Da de nuværende faciliteter var blevet for trange, var det derfor nemt at træffe beslutningen om en udvidelse. Kvalitet og levering til tiden er utrolig vigtigt for vore kunder, og disse parametre er ligeledes nemmere at opfylde, når det hele foregår på adressen, forklarer John Christensen.

GreenTec A/S repræsenterer to brands GreenTec og Spearhead, og de henvender sig primært til landbruget, industrien, militæret, lufthavne og den kommunale sektor.