For et par uger siden kunne vi på maskinbladet.dk berette om tre litauske tyve, som blev anholdt ved Kolding med bagagerummet fyldt med John Deere-autostyringsanlæg. Nu er den gal igen.

I nat stoppede Nordjyllands politi to litauiske tyve med fire John Deere-autostyringsanlæg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er frusterende, vi troede egentligt at der måske blev nogenlunde ro denne front efter den store fangst for et par uger siden,

Mogens Mikkelsen, AMS-specialist hos John Deere-forhandleren Semler Agro.

- Det er frusterende, vi troede egentligt at der måske blev nogenlunde ro denne front efter den store fangst for et par uger siden, fortæller Mogens Mikkelsen, AMS-specialist hos John Deere-forhandleren Semler Agro.

Mogens Mikkelsen havde igen sporingsudstyr i GPS-enhederne, men inden han fik fat i politiet, havde Nordjyllandspolit stoppede den dansk indregisteret bil med to litauer med de fire anlæg.

De fire anlæg stammer fra to lokale landmænd fra Mejlby-området øst for Aars i Himmerland fortæller Mogens Mikkelsen, som derfor igen opfordre til, at de danske landmænd og maskinstationer tager de gule hatte af hver aften for ikke at friste sarte sjæle.

- Det første tyveri foregik klokken 00.30, hvor landmanden netop havde holdt fyraften 23.30, så det er virkelig nogle hårde typer vi har med at gøre, fortæller den nordjyske maskinsælger til Maskinbladet.