Hos PR Lastvognsservice forhandler og servicerer de fremover hele Gehls program af minilæssere.

PR Lastvognsservice bliver ny Gehl forhandler, hvor de skal sælge og servicere hele GEHLS program indenfor knæk og skridtstyrede minilæssere.

PR Lastvognsservice som ligger ved Langkastrup ved Randers, har på trods af deres korte tid som forhandler allerede solgt 2 nye minilæsser nemlig en Gehl AL440 og en Gehl AL540 til lokale kunder.

- PR Lastvognsservice er kendt for en god service og har en stærk lokal kontaktflade i området.

Troels Jensen, daglig leder hos Stenderup A/S

PR Lastvognsservice har netop udstillet på Landbrugsmessen Gl Estrup, hvor interessen for de knækstyrede Gehl minilæssere var stor, fortæller Peter Rasmussen, som er indehaver.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Gehl minilæssere er amerikansk producerede og kendt for at være en stærk og fleksibel maskine.

Produktprogrammet af knækstyrede minilæssere spænder bredt og fås i alle størrelser. Helt fra den lille AL140, der med en bredde på bare 93 cm kan komme ind de fleste steder ? til de helt store modeller der har en løfteevne på op til 2780 kg.

Hos Stenderup A/S, som importerer Gehl-maskinerne glæder de sig over det nye samarbejde.

- Vi er glade for at byde PR Lastvognsservice velkommen som Gehl forhandler. Vi har længe haft et ønske om at styrke vores position i området, og vi mener at med tilføjelsen af PR lastvognsservice har vi taget et stort skridt i den rigtige retning. PR Lastvognsservice er kendt for en god service og har en stærk lokal kontaktflade i området. Det er glædeligt at Peter Rasmussen fra PR Lastvognsservice allerede har solgt de første minilæssere, det skaber tro på et stærkt samarbejde, siger Troels Jensen Daglig Leder hos Stenderup A/S.