Det var en tilfreds direktør, der har præsenteret LMO?s bestyrelse for årsregnskabet for 2015. Årets resultat lyder på 5,9 millioner kroner på baggrund af en omsætning på 263 millioner kroner.

- Regnskabet er klart tilfredsstillende, idet vi kan se en stigning i både omsætning og indtjening. Årets resultat er faktisk det bedste nogensinde i LMO?s historie, hvilket jeg naturligvis er meget tilfreds med, siger administrerende direktør Jan Winther.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Årets resultat er faktisk det bedste nogensinde i LMO?s historie,

- Jan Winther, adm. direktør LMO

Resultatet skyldes en stærk markedsandel, et øget rådgivningsbehov og at LMO igen i år har formået såvel at fastholde eksisterende som at tiltrække nye kunder. Jan Winther understreger, at visionen for LMO ikke er at danne et kæmpe overskud men derimod at lave et solidt og jævnt overskud, der afspejler en stabil forretning.

- LMO har et stærkt set-up med mange specialister, der er med til at tiltrække og servicere vores kunder. Vores overskud svarer til syv dages løn til medarbejderne i LMO, så det må siges at ligge på et fornuftigt niveau uden at være overdådigt. Vores fornemmeste mål er løbende at tilpasse driften, så den passer til markedet, og vi er hele tiden opmærksomme på teknologiske udviklings- og rationaliseringsmuligheder ? til glæde for både landmænd og vores virksomhed, siger Jan Winther.

Landmænd får rabat

Bestyrelsesformand for LMO, Nis Hjort, er meget tilfreds med LMO?s resultat, som gør det muligt at tilgodese landmændene i en periode, hvor mange er økonomisk pressede.

- Fra bestyrelsens side kan vi kun udtrykke tilfredshed med, at LMO formår at skabe et så tilfredsstillende resultat, at vi allerede med virkning fra januar kunne tilgodese landmændene med rabat på foreningskontingentet. Det betyder, at den fornuftige og rentable drift, som præger LMO, bliver ført tilbage til den enkelte landmand. Det er vi meget tilfredse med, siger Nis Hjort.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bestyrelsesformanden konstaterer endnu engang , at fusionen mellem to velfungerende rådgivningsvirksomheder var den helt rigtige vej at gå og anbefaler andre virksomheder at overveje samme model.

- LMO formåede allerede sidste år at komme ud med et flot resultat, og det understreger endnu engang de store fordele ved fusionen. Den har givet mulighed for yderligere konsolidering og service af en høj faglig standard, og det er helt sikkert til glæde for alle os landmænd, siger bestyrelsesformand Nis Hjort og fortsætter:

- Dansk landbrugsrådgivning skal fortsætte sin positive udvikling og formentligt også se på, hvordan samarbejdet yderligere kan udbygges. Vi skal opretholde professionelle rådgivningsvirksomheder, fortsat med en indbygget konkurrence, hvilket naturligvis skal komme landmændene til gode med konkurrencedygtige produkter til fornuftige priser.