Nu samles de danske maskinstationer på maskinbladet.dk med oversigt over maskinpark, nyheder, arrangementer og meget mere. Det hele er samlet ét sted.

Hvor går man hen, hvis man skal have et overblik over maskinstationerne i Danmark? Svaret er blevet maskinbladet.dk, som med den nye sektion 'Maskinstationer' har samlet landets maskinstationer, hvor maskinstationerne selv får lov til at vise deres maskineri frem og fortælle om dem selv.

Det hele er samlet, så der let kan søges på navn, område, postnummer eller arbejdsopgave. På den måde får landmændene hurtigt et overblik over den specialopgave, der skal udføres.

Opgaverne kan være mange, for det er ikke kun maskinstationer med speciale i landbrug, der er samlet på maskinbladet.dk - det samme gælder entreprenører med speciale i kloak, jord og lignende, anlægsgartnere samt skoventreprenører.

Det er måske ikke altid den nærmeste maskinstation, der kan klare alle specialopgaver, og efterhånden som der bliver længere og længere mellem de mange store landbrug, og maskinstationerne bliver mere og mere specialiserede, så er det godt med et overblik over netop de maskinstationer, som udfører netop den opgave, man efterlyser.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Univers for maskinstationer

Det helt unikke ved 'Maskinstationer' på maskinbladet.dk er, at det er maskinstationerne, der får lov til at fortælle om dem selv.

Dermed er det maskinstationerne, der lægger nyheder op omkring deres maskinstation på de enkelte profiler. Det kan være arrangementer, der skal afholdes, nye indkøb til maskinparken eller andre relevante nyheder.

Det hele gøres let fra telefonen, og det er med til at give langt hyppigere opdateringer.

Der er ikke meget ved at have en flot hjemmeside, som aldrig bliver opdateret med nyheder. Under 'Maskinstationer' på maskinbladet.dk vil der ikke være nogen undskyldning for at holde profilerne opdaterede med de sidste nye opdateringer.

Desuden er de enkelte profiler integreret med Facebook, og det giver samtidig en let mulighed for at følge maskinstationen i sit eget newsfeed på Facebook efterfølgende.

'Maskinstationer'-sektionen kan tilgås både på mobil og på maskinbladet.dk døgnet rundt.