Ole Gade er historie som administrerende direktør for Kongskilde. Mogens Rüdiger overtager chefposten indtil videre.

Efter nogle turbulente år med blodrøde tal på bundlinjen og nedskæringer skal Kongskilde Industries nu have en ny mand i chefstolen, efter at den hidtidige direktør, Ole Gade, nu har fratrådt sin stilling. Han erstattes af Mogens Rüdiger, der har været ansat i Kongskilde siden november 2015. Mogens Rüdiger er ansat som konstitueret direktør, indtil bestyrelsen har fundet den rette person til at videreføre virksomheden, oplyser Kim Balle, vicedirektør i DLG og bestyrelsesformand i Kongskilde.

- Ole har ydet en fantastisk indsats ved at strømline og trimme virksomheden i de to år, han har været direktør, siger Kim Balle og pointerer, at Ole Gade efterlader sig en god og stærk virksomhed.

- Ole har gennemført en omfattende turnaround-proces, åbnet to nye fabrikker og sikret lancering af flere innovative produkter. Vi står derfor med et strømlinet Kongskilde med tre meget effektive produktionssites. Men for at udnytte den situation maksimalt, er der brug for et andet sæt kompetencer, siger Kim Balle.

Et salg af Kongskilde Industries er dog fortsat af interesse for DLG.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Men et salg er ikke på vores kerneliste. Det vi skal gøre nu er at trimme virksomheden yderligere med fokus på driften og så i øvrigt koncenterere os om den kommende sæson, siger Kim Balle.

- En sundere virksomhed vil også være mere attraktiv for en køber, når den tid kommer, tilføjer han.