Alliance Tire Group er netop startet op med produktion af dæk på ny fabrik på hele 433.000 kvadratmeter.

Alliance forventer at kunne nå op på 160 ton producerede dæk pr. dag ved udgangen af 2016, hvilket svare til knap 58.000 ton dæk om året. Det hele skal foregå på den helt nye dækfabrik i Dahej i Indien, hvor man netop har startet produktion op på 433.000 kvadratmeter nyt fabriksområde.

Fra det store fabriksareal på 433.000 kvadratmeter, er 112.000 kvadratmeter fabriksbygninger, og der leveres dæk til alle brancher.

- Produktionen af dæk til traktorer, høstmaskiner, redskaber som sprøjter og pressere, kommer til at foregå på den nye fabrik, hvor der også produceres dæk til indrustri- og anlægssektoren Det produceres eksempelvis dæk til minilæssere og rendegravere, gummigede og teleskoplæssere samt gravemaskiner og jordvibrationstromler. Desuden produceres der også dæk til minedrifskøretøjer og skovmaskiner, fortæller Yogesh Mahansaria, som er administrerende direktør for Allince Tire Group

God infrastruktur

Det har kostet 150 millioner amerikanske dollars at bygge fabrikken op og Yogesh Mahansaria fortæller, at en meget stor del af fabrikken er automatiserede og den nyeste teknologi inden for dækproduktion, både til produktion, men også til kontrol af produkterne.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Direktøren fremhæver Dahej for at have et godt infrastruktur, hvor den nye fabrik både har jernbane, gode landevej, lufthavn og en stor havn tæt placeret, hvor mange skibe sejler direkte til Europa.