Scantruck A/S afholder ScanMek-messen den 22.-23. januar 2016, og traditionen tro er virksomheden optimistisk, og satser på igen at sætte besøgsrekord.

Salgschef hos Scantruck A/S, Henrik Kirketerp-Møllerm, er optimist og satser på at Scantrucks egen maskinmesse, ScanMek, i år kommer til at stikke alle rekorder fra tidlligere afholdte ScanMek-messer:

- Nøgternt set var det helt klart for optimistisk, da vi satsede på at sætte nye rekorder på ScanMek 2015 i januar. Det burde ikke kunne lade sig gøre igen-igen at få flere besøgende og sælge mere på en weekend, end vi allerede havde gjort på den foregående messe. Men det umulige viste sig muligt, og vi er altid klar til at udfordre rekorderne. Dermed er det også os selv, vi udfordrer med ScanMek 2016 den 22. og 23. januar, siger han.

Salg for 23,5 millioner

- På ScanMek 2015 havde vi besøg af lige i omegnen af 4.000 gæster, og vi solgte maskiner for 23,5 millioner kroner. Det var nye rekorder, som faktisk rystede os selv. Men år for år hænger ScanMek stadig bedre fast som tradition i maskinfolkets bevidsthed. Og selvfølgelig kan vi gøre det igen - og lidt til, siger Henrik Kirketerp-Møller, og fortsætter:

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Succes forpligter. Det er vi klar over. Derfor véd vi også, at vi skal byde på en ScanMek, som det er værd at køre efter. For et par år siden inviterede vi for første gang et bredt udsnit af Scantrucks faste leverandører til at være med på ScanMek. Det blev en succes fra første færd, og derfor blev også ScanMek 2015 i udvidet udgave. På den kommende ScanMek i januar scorer vi så hattrick, og tilmed med flere både producenter og importører af tilbehør end tidligere, fortæller salgschef Henrik Kirketerp-Møller.

Mad og drikke

Endnu en ScanMek-tradition holdes også i hævd i 2016:

- Pølsemanden ruller naturligvis sin pølsevogn ind og sørger for at have rigeligt med stegte med brød i beredskab. Lige som vi byder på både kaffe, øl og vand. I vores store brugtcenter rigger vi igen an med varm suppe. Lidt godt til ganen hører til en ScanMek, siger Henrik Kirketerp-Møller.

Hovedelementerne vil dog være maskinerne, som Scantruck kan byde på et righoldigt og bredt udvalg af. Firmaet er dansk importør og forhandler af en række af markedets markante mærker som franske Manitou, Komatsu, Atlas-Weycor og Mustang. I den tunge ende af spektret byder Scantruck på store knusere og sortere fra McCloskey.